Beste bezoeker

Bedankt dat u mijn website consulteert. Bij uw bezoek wens ik uiteraard uw privacy maximaal te respecteren. Daarom wens ik dan in regel te zijn met de nieuwe Europese privacywetgeving, de GDPR (General Data Protection Regulation) of AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Deze regelgeving geldt vanaf 25 mei 2018.

De officiële referentie van de GDPR luidt:

Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens.
Meer informatie kan u steeds raadplegen op de website van de Privacy Commissie:
https://www.privacycommission.be/nl/algemene-verordening-gegevensbescherming

Mijn website verzamelt geen persoonsgebonden gegevens. Wat u invult op het contactformulier heeft enkel tot doel om de communicatie tussen mezelf en u, de klant, te vergemakkelijken.

Deze informatie is beperkt tot het strikt noodzakelijke. Door gebruik te maken van het contactformulier verklaart u zich akkoord dat ik de verstrekte gegevens gebruik om met u op een vlotte en gemakkelijke manier contact op te kunnen nemen.

Als u onze website raadpleegt, wordt via een tracking programma een aantal statistische zaken, zoals land van herkomst, bijgehouden. Deze dienen enkel om de performantie van de website te meten en verbeteren. Deze informatie wordt niet aan derden doorgegeven.

Persoonsgegevens die u als klant aan ons toevertrouwt om er in uw opdracht een verwerking mee te doen, worden enkel en alleen gebruikt voor de door u duidelijk omschreven opdracht. Deze gegevens worden nooit voor een ander doel ingezet.

De ingezamelde gegevens worden als uiterst vertrouwelijke informatie behandeld. Ze worden ook niet langer bewaard dan nodig is voor het doel waarvoor ze werden verzameld.

U hebt als betrokkene steeds het recht om op de hoogte te zijn van de gegevens die we over u verzamelen. U mag deze opvragen, corrigeren of helemaal laten wissen. Dit kan u doen onder de vorm van het sturen van een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Deze privacy verklaring kan op regelmatige tijdstippen gewijzigd of aangevuld wordenom conform de wetgeving te zijn.


Toon De Soomer
Schrijnwerker
Gentseweg 309 Unit D15
9120 Beveren-Haasdonk
Gsm: +32-(0)494/92.42.35
E-mail: toon@schrijnwerker-tds.be
BTW BE 0627.625.038

 

© Schrijnwerker-tds.be 2014


 

Our website is protected by DMC Firewall!